Effortless stacking, no matter the product

Verbruggen Palletizing Solutions bouwt palletiseermachines die zijn ontworpen voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze leveren een ongelooflijk stabiele stapel en consistente prestaties. Deze uitzonderlijke focus op betrouwbaarheid maakt Verbruggen een voorkeurskeuze van vele marktleiders.

Wij zijn Verbruggen!

Wij zijn een innovatief Nederlands automatiseringsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van de meest efficiënte en duurzame palletiseermachines ter wereld.

Ons hoofdkantoor en onze fabriek zijn gevestigd in Emmeloord met nevenvestigingen in Noord-Amerika (Verenigde Staten van Amerika) en Azië (Thailand en Bangladesh), waardoor een uitgebreide dekking van verkoop en service mogelijk is.

Verbruggen Palletizing Solutions nam de eerste palletiseermachine in 1991 in gebruik en gaat sindsdien door met het leveren van toonaangevende apparatuur, eersteklas service en een betrouwbare reputatie aan onze klanten en loyale zakenpartners over de hele wereld.

Palletiseren

Het doel van palletiseren is het creeëren van een stabiele en veilige lading die gemakkelijk kan worden verplaatst en opgeslagen met behulp van een vorkheftruck of palletvork. Dit kan handmatig worden gedaan of met behulp van geautomatiseerde apparatuur, zoals robots of transportbandsystemen. De te palletiseren producten worden gewoonlijk naar een centrale plaats gebracht. Hier worden ze opgepakt en op de pallet worden geplaatst volgens een specifiek patroon of een specifieke configuratie. De gepalletiseerde producten worden vervolgens omwikkeld of vastgezet met verpakkingsmateriaal zoals krimpfolie of rekfolie en geëtiketteerd. Palletiseren is een essentieel onderdeel van veel logistieke en supply chain-systemen, omdat het de efficiënte en veilige behandeling en opslag van producten mogelijk maakt.

Onze oplossing

Wij bouwen oplossingen op maat, gebaseerd op de behoefte van de klant. Onze machines zijn gebouwd voor kwaliteit en een lange levensduur – bereikt door service van wereldklasse. Daarnaast bieden we ondersteuning op afstand en hebben een exclusief klantenportaal waarin alle benodigde informatie op een plaats is terug te vinden. Dankzij de inspanningen van onze R&D afdeling kunnen we de meest uiteenlopende producten op de markt stapelen. Denk bijvoorbeeld aan zakken, dozen en kratten; ook kan er voor speciale producttoepassingen een oplossing bedacht worden. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de landbouw, diervoeding, voedsel en non-food industrie.

Verbruggen Academy

Verbruggen is een groeiende en internationale organisatie en daarom regelmatig op zoek naar nieuwe en getalenteerde medewerkers, zoals jij! We bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling. Binnenkort introduceren we bijvoorbeeld de Verbruggen Academy: een intern opleidingsinstituut dat onze werknemers de kans biedt om up-to-date te blijven binnen en buiten hun vakgebied. Door deze kennis aan te bieden stimuleren jouw groei als medewerkers. We geloven namelijk dat onze werknemers de drijvende kracht van onze onderneming zijn.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Terug naar overzicht