Machine Constructies Marknesse

MCM produceert hoogwaardige metalen halffabricaten, zowel serieel als projectmatig. Als klantgedreven partner stelt MCM het productieproces van de opdrachtgever centraal. We denken graag mee en zijn oplossingsgericht.

Vacatures

Productieleider (MCM)

Bekijk vacature

CNC kanter / zetter (MCM)

Bekijk vacature

Junior werkvoorbereider (MCM)

Bekijk vacature

Senior Werkvoorbereider m/v (MCM)

Bekijk vacature

Weekendhulp (MCM)

Bekijk vacature

Constructiebankwerker (MCM)

Bekijk vacature

Over MCM

Machine Constructies Marknesse is al meer dan 25 jaar dé solide en betrouwbare partner in hoogwaardig metaal voor opdrachtgevers door heel Nederland. Bij MCM produceren we maatwerk onderdelen en constructies van staal, RVS en aluminium. Gedragen door het team staan innovatie en flexibiliteit voorop in de ontwikkeling van plaatwerk, verspaning en constructie. Alles onder één dak, want de kracht zit juist in de combinatie. Bij MCM vinden we de verbinding tussen halffabricaat en machine èn tussen mens en metaal. Die aanpak maakt ons partner in metaal.

Trends en innovatie

Bij MCM investeren we continu in het optimaliseren van het productieproces. Een intensieve samenwerking met alle ketenpartners is daarbij van belang. We nemen initiatief en durven kritisch te zijn naar onze eigen rol en die van onze partners. Onze opdrachtgevers maken we het zo eenvoudig mogelijk. We willen hen vooral ontzorgen. Ondernemerschap en innovatie zijn leidend om onze opdrachtgevers goed van dienst te zijn. In grotere oplages, veiligheid, nauwkeurigheid en snelheid. Voordelen waar de klant direct van profiteert.

Internationaal

De complete constructie, dat is waar het uiteindelijk om gaat. MCM maakt onderdelen voor machines in de verpakkingsindustrie, de Food & Agri sector, de logistieke sector, maar ook voor de industriële automatisering en de civiele techniek. Deze machines gaan de hele wereld over. Met onze ervaring in metaal en ons betrokken team van specialisten zijn we dagelijks aan de slag voor al die verschillende branches. En daar zijn we trots op!

Medewerker aan het woord

MCM investeert in de metaalmedewerkers van de toekomst. Scholen zijn welkom voor een rondleiding zodat kinderen kunnen zien wat werken in de metaal inhoudt. Als erkend leerbedrijf geven we studenten voldoende afwisseling en ruimte voor eigen initiatief. “Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de mogelijkheid krijgen om alle facetten van het vak te leren. Daarbij mogen ook fouten gemaakt worden. Daar groeit ieder immers van, als mens en als vakman” aldus Kees Postma, één van onze ervaren praktijkbegeleiders.

RVS-verdeelgoot

Voor Rook Pijpleidingenbouw maakte MCM een RVS-verdeelgoot van bijna 12 meter lang.  Deze werd geplaatst in het pompstation van Vitens Waterleidingbedrijf in Sint Jansklooster. Hiervoor was groot materieel nodig. Projectleider en –engineer Hans Hessels van Rook pijpleidingbouw: “Het is fijn om te weten dat we een specialist kunnen inschakelen die begrijpt wat we willen. Bij MCM zijn ze competitief en weten waar ze over praten. De 3D tekeningen die we krijgen, kunnen we eenvoudig inpassen in onze ontwerpen richting de klant. Onze samenwerking is helder. Bovendien is Marknesse dichtbij en dat maakt het makkelijker om zaken af te stemmen.”

Terug naar overzicht
Naar de website