Een begrip in staalconstructies

Van bouwer van kleine loodsen tot staalbouwer met internationale klanten: Kampstaal staalbouw is ver gekomen sinds 1980. Vier decennia later bouwen wij meer dan alleen loodsen en bedrijfshallen: we leveren complexe staalconstructies en de meest uitdagende utiliteitsbouwwerken op. In Nederland, én ver daarbuiten. Engineers, projectleiders, productiemedewerkers en monteurs denken daarbij mee. Zodat we kwaliteit leveren op één maat: de uwe.

Kwaliteit op maat

Kampstaal is samen met Nauta Heeg staalbouwKamplacon dak- en wandconstructies, Vossebelt kippers en containers en MF Emmen onderdeel van TruSteel. TruSteel verenigt de vijf staalverwerkende divisies om hoogwaardige oplossingen te leveren aan de bouw, transportsector en machine-industrie.

Kampstaal

Trends en innovatie

Bij Kampstaal is de zorg voor het milieu de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Dankzij zonnepanelen, LED-verlichting en een zuiniger wagenpark stootten we 30% minder CO2 uit dan in 2015, terwijl de productie met 22% toenam. Onze zorg voor het klimaat betekent ook actief bijdragen aan circulariteit. Staal leent zich uitstekend voor hergebruik zonder om te smelten. Door slim te ontwerpen en prefab oplossingen met geïntegreerde gevels aan te bieden, zorgen we ervoor dat het zowel montabel als demontabel is en elders opnieuw is op te bouwen.

Internationaal

Kampstaal levert zowel in binnen- als buitenland, en steeds vaker ook aan buitenlandse partijen die in Nederland opereren. Grote internationaal opererende aannemers bouwen ook voor hun internationale opdrachtgevers aan vestigingen in Nederland, net zoals grote Nederlandse aannemers ook vaker buiten ons land bouwen. Dat je risico’s en faalkosten kunt reduceren door te investeren in teamwork, weet Kampstaal als geen ander. Opdrachtgevers zien in Kampstaal een betrouwbare en gedreven partner, en kiezen bij vervolgprojecten daarom vaak opnieuw voor samenwerking.

Medewerker aan het woord

‘’Bij Kampstaal is geen dag hetzelfde. De verschillende projecten en uiteenlopende klanten zorgen voor veel afwisselingen in de werkzaamheden. Ook worden er volop ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden geboden. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning. De vrijdagmiddagborrels, barbecues en andere bijzondere gelegenheden staan garant voor gezellige momenten met collega’s. Werken bij Kampstaal betekent letterlijk onderdeel worden van een familie.’’

Modulaire parkeergarages

Circulair bouwen is een steeds belangrijker thema binnen de bouw. Kampstaal wil graag bijdragen aan duurzame oplossingen in de bouw en brengt die wens ook in de praktijk. Zo bouwt Kampstaal in samenwerking met marktleider Ballast Nedam Parking mee aan diverse modulaire én demontabele parkeergarages. De garages van TU Delft en Dierenpark Amersfoort kunnen na gebruik bijvoorbeeld volledig worden gedemonteerd en elders weer worden opgebouwd. Zo voorkomt Kampstaal dat er steeds opnieuw gebouwd wordt en kunnen bouwmaterialen hergebruikt worden.

Terug naar overzicht
Ga naar de website