Bouwpartner in dak- en wandconstructies

Kamplacon wil niet alleen leverancier van dak- en wandbeplating, gevelbekleding en wandbekleding zijn; wij willen vooral bouwpartner zijn. Want wij geloven dat samenwerking en teamgeest de beste kwaliteit oplevert. We hebben inmiddels vele jaren aan kennis en ervaring verzameld waarbij onze producten passen in duurzame en kwalitatieve projecten met een moderne uitstraling.

Vacatures

Voorman zonnepanelen (Kamplacon Emmeloord)

Bekijk vacature

Tekenaar/ werkvoorbereider (Kamplacon Ootmarsum)

Bekijk vacature

BBL-leerlingen (Kamplacon Emmeloord)

Bekijk vacature

Project Engineer (Kamplacon Emmeloord)

Bekijk vacature

Projectleider (Kamplacon Emmeloord)

Bekijk vacature

Monteur regio Noordoostpolder (Kamplacon)

Bekijk vacature

Monteur (Kamplacon omgeving Hellendoorn)

Bekijk vacature

Kwaliteit op maat

Kamplacon is samen met Nauta Heeg staalbouwKampstaal Staalbouw, Vossebelt kippers en containers en MF Emmen onderdeel van TruSteel. TruSteel verenigt de vijf staalverwerkende divisies om hoogwaardige oplossingen te leveren aan de bouw, transportsector en machine-industrie.

Trends en innovatie

Bij Kamplacon is veel aandacht voor prefab bouwen. Grote geveldelen worden in de fabriek geprefabriceerd, om ze vervolgens zeer snel op de bouwplaats te kunnen monteren. De productie van de geveldelen vindt parallel plaats aan de montage van de staalconstructie op de bouwplaats, waardoor de doorlooptijd aanzienlijk korter is. Bovendien ligt de bouwkwaliteit binnen hoger en is de constructie ten slotte ook nog eens demontabel, waardoor het gebouw sneller is aan te passen aan toekomstige wensen.

Internationaal

Kamplacon is een ervaren bouwpartner die ook internationaal op de kaart staat. Grote internationale partijen rekenen op de expertise van Kamplacon. Mede door dak- en wandconstructies te integreren met dienstverlening op het gebied van dakbedekking en staalconstructies (Kampstaal) is Kamplacon aantrekkelijk voor grote internationale projecten. Eenmaal samengewerkt, vragen opdrachtgevers Kamplacon vaak voor een volgend project, ook bij projecten over de grens.

Medewerker aan het woord

‘’Bij Kamplacon is geen dag hetzelfde. De verschillende projecten en uiteenlopende klanten zorgen voor veel afwisselingen in de werkzaamheden. Ook worden er volop ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden geboden. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning. De vrijdagmiddagborrels, barbecues en andere bijzondere gelegenheden staan garant voor gezellige momenten met collega’s. Werken bij Kamplacon betekent letterlijk onderdeel worden van een familie.’’

Prefab gevels en daken voor datacenters

Data is de olie van de 21e eeuw, wordt wel beweerd. En met informatie als steeds belangrijkere materie is het opslaan van enorme hoeveelheden digitale data en de bouw van nieuwe datacenters een groeiende markt.  Tijdens het ontwerpproces van deze datacenters werd Kamplacon gevraagd om de totale bouwtijd te verkorten en om montage- en andere logistieke activiteiten op de grote bouwplaatsen te verminderen. Om dit te kunnen realiseren past Kamplacon prefab, kant-en-klare gevelelementen toe bij diverse datacenters die in eigen huis worden ontworpen en geproduceerd.

Terug naar overzicht
Ga naar de website