Dé partner in machinebouw voor de professionele agrarische industrie

Van onderhoudsspecialist in de agrarische sector uitgegroeid tot een innovatieve machinebouwer, gevestigd in Nagele in de Noordoostpolder. In het kloppend hart van agrarisch Nederland zitten we dagelijks in de witlof, bloembollen en pootaardappelen. We zijn praktisch ingerichte mensen die houden van ons vak. Die passie zie je terug in iedere machine!

Partner in landbouw en industrie

We zijn op ons best in een ruige omgeving waarin op efficiënte wijze een product wordt verwerkt, van de allerbeste kwaliteit. Wij luisteren naar onze klant en door ruime ervaring weten wij wat wel en wat niet werkt. Wij begrijpen dat er de tijd genomen moet worden om na te denken over een ingrijpende verandering, maar dat er ook snel geschakeld moet worden bij een acute uitdaging.

Van ontwerptekening tot eindproduct en van constructiewerk tot software. Afspraak is afspraak en hard werken is bij ons de basis.

Innovatie

AgrinServ bundelt eigen ontwikkelingen met moderne technologie in uiteenlopende nichemarkten. Verwerking van bijvoorbeeld knoflook, gember en witlof zijn aanzienlijk geoptimaliseerd door technieken te verfijnen, te combineren of geheel zelf te ontwikkelen. Hoogstaand en geavanceerd waar nodig, eenvoudig en beproefd waar mogelijk.

Service

Met een machine of systeem van AgrinServ moet dag in dag uit betrouwbaar zijn en bijdragen aan het bereiken van bedrijfsdoelstellingen van de gebruiker. Toch gaat het op een dag stuk. Die dag komt, zo realistisch moeten we zijn. Al voor de ingebruikname gaan we in gesprek hoe we omgaan met onderhoud, opvolging van storingen en de beschikbaarheid van reservedelen. Vervelende verasseringen zijn we graag voor.

Flexibel vakmanschap

Onze gekwalificeerde specialisten zetten we in waar en wanneer dit het hardst nodig is. Technici met ruim overlappende expertise op het gebied van mechanica, robotica, elektra en software zijn dag in dag uit beschikbaar. De mens maakt het verschil.

Nieuwsgierig wat mogelijk is binnen uw bedrijf? Neem gerust contact op!

Wij zijn AgrinServ

Wij zijn AgrinServ, een innovatieve machinefabrikant met zijn wortels in de agrarische sector. Eigenaren Rudy en Robin van der Veeken werken met een hecht en multidisciplinair team dagelijks aan nieuwe uitdagingen om de landbouw verder te helpen.
Door slimmer, schoner én eenvoudiger te werken, verhogen we de productkwaliteit en uiteindelijk het rendement. Daarin onderscheidt AgrinServ zich ten opzichte van de rest.

Neem gerust contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

Terug naar overzicht