Ontdek jouw carrièrekansen in de verspaning!

Ben jij een getalenteerde professional of een enthousiaste starter met een passie voor metaalbewerking? Wil jij werken in een dynamische en groeiende sector?

Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!

Verspaning vacatures

Over Innovatiecluster Noordoostpolder

In de prachtige regio Noordoostpolder, bekend om zijn innovatieve bedrijven en uitstekende werkgelegenheid, zijn onze clusterbedrijven op zoek naar gemotiveerde mensen voor diverse functies binnen de verspaning in de metaalindustrie.

Of je nu een ervaren draaier, frezer, CNC-operator of programmeur bent, of net jouw eerste stappen in de branche zet, onze clusterbedrijven hebben de ideale vacature die past bij jouw vaardigheden en ambities.

 

Waarom werken bij een van onze clusterbedrijven?

 • Moderne werkplaats: Je werkt met de nieuwste technologieën en geavanceerde machines in een schone en goed uitgeruste werkplaats.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Onze clusterbedrijven investeren in jouw toekomst met tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden, ongeacht je ervaringsniveau.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: Onze clusterbedrijven bieden een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.
 • Uitdagende projecten: Je werkt aan diverse en uitdagende projecten voor toonaangevende klanten in binnen- en buitenland.
 • Stabiele werkgever: Sluit je aan bij een van onze stabiele en groeiende bedrijven, allen met een goede reputatie in de regio.

 

Sluit je aan en bouw mee aan de toekomst van de metaalindustrie in de Noordoostpolder!

De voordelen van werken in de techniek

 • Een baan met zekerheid in een goede werkomgeving
 • Samenwerken met collega’s in een fijne werksfeer
 • Vaste uren
 • Goed betaald werk en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke groei en opleidingsmogelijkheden
 • Werk en privé in balans

Lees hier de verhalen uit de praktijk!

Lees hier de verhalen uit de praktijk!

Martin - Zuidberg

Martin Holwijn

Leeftijd: 35
Huidige functie: Verspaner
Bedrijf: Zuidberg
Hier werkzaam vanaf: Sinds 2017

“Van lange werkdagen in de horeca, naar meer vrijheid in de techniek.”

Aan de wil om te werken ontbreekt het Martin niet. Zo had hij een eigen lunchroom en werkte hij 70 uur in de week. In de zomer zelfs nog meer. In de spaarzame vrije tijd die hij dan nog had was hij aan het lassen en klussen met oldtimers. Dit moest anders. Martin: “Ik was geïnteresseerd in een lasfunctie. Tijdens een vrijblijvend gesprek bleek juist dat de functie van verspaner mij erg aansprak. Binnen een week was hij aan de slag!

Martin: Bij Zuidberg is de functie van verspaner erg breed. Stukwerk, mallen bouwen, reparaties en kleinere series realiseren. Ik werk zowel met conventionele machines als met CNC machines.Martin heeft de kans gekregen om zich steeds verder te ontwikkelen aan de hand van diverse cursussen en opleidingen. Wat hem zo aanspreekt binnen zijn functie? “Dat is de verantwoordelijkheid. Ik hou zowel een machine als een afdeling draaiende in de avonduren.”

Welke werkgever past bij jou? Volop kansen in de techniek!

Binnen het Innovatiecluster Noordoostpolder zijn diverse bedrijven die verschillende banen speciaal voor jou aanbieden. Elk met een hun eigen expertise en bedrijfscultuur.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de bedrijven.