Beleef, ervaar en kies voor techniek en technologie!

Regionale bedrijven presenteren jou de toekomst in techniek en technologie.

8 november 2024

van 10:00 uur - 18:00 uur
Dit bericht delen:

Techniek Tastbaar 2024

We kunnen niet zonder techniek & technologie in ons dagelijks leven. Techniek is overal en steeds worden er nieuwe en betere technieken ontwikkeld. Hiervoor zijn veel mensen met affiniteit met techniek & technologie nodig. Werken in de techniek is uitdagend, zinvol
en maatschappelijk relevant. Wie kiest voor een toekomst in de techniek heeft grote kans om een leuke baan te vinden met een mooi startsalaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Op 8 november laten meer dan 40 bedrijven en instellingen uit de regio bij het Vakcollege Noordoostpolder in Emmeloord zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek & technologie. Beleef en verwonder door zelf dingen te maken en te doen!

De deelnemende bedrijven komen uit zeer uiteenlopende branches en geven hiermee een breed beeld van de moderne techniek en de mogelijkheden voor een loopbaan in deze branche. Denk aan onder andere aan techniek in de gezondheidszorg, installatie technieken, landbouwwerktuigen, autotechniek, oppervlaktebehandeling, automatisering, metaalbewerking, de bouw, elektrotechniek, kunststoftechnologie en nog veel meer!

Kom jij ook?

Goed te weten

Datum: Vrijdag 8 november 2024
Duur: 10:00 uur – 18:00 uur
Locatie: Vakcollege Noordoostpolder
Espelerlaan 70  EMMELOORD
Voor wie: Jeugd tussen 10 – 16 jaar
Uiteraard zijn ouders/verzorgers ook van harte welkom!
Deelname: Gratis entree!
Aanmelden Niet nodig, loopt gerust binnen.
Je bent van harte welkom!
Terug naar overzicht