De wereld van modern afvalmanagement

Geesinknorba is een toonaangevend bedrijf in de afvalindustrie. Onze producten zijn slim, sterk en innovatief om aan de wensen van modern afvalmanagement te voldoen. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten kunnen helpen om de wereld van het afvalmanagement verder te moderniseren.

Vacatures

Geen recente vacatures gevonden.

Over Geesinknorba

Geesinknorba is een van de belangrijkste bedrijven in de afvalindustrie in Europa. Onze drie sterke merken Geesink, Norba en Kiggen bieden onze klanten een grote effectiviteit, efficiëntie en gebruiksgemak in combinatie met lage eigendomskosten (TCO). Wij bouwen en onderhouden producten voor een optimaal afvalmanagement, waarmee we onze klanten helpen om de wereld een betere en duurzamere plek te maken.

Sinds Geesinknorba in 1875 werd opgericht, zijn zowel mens als milieu onze belangrijkste prioriteit geweest. Als organisatie proberen wij bij te dragen aan de zorg voor de planeet, mensen en opbrengsten. Dit betekent dat wij continu innoveren met als doel de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en samenleving te verbeteren.

Trends en innovatie

Door het in huis hebben van vakkennis en een volledig eigen productie, kunnen wij het ontwerpen snel omzetten naar eindproducten. Met behulp van lean experts zijn onze constructie en assemblage lijnen volgens de nieuwste technologische en ergonomische inzichten ingericht. Toch blijven wij continu op zoek naar manieren om de kwaliteit en efficiency te verbeteren. Onze medewerkers werken gezamenlijk aan het doel om onze klanten optimaal te kunnen helpen.

Internationaal

Geesinknorba is een internationaal bedrijf met haar hoofdvestiging in Emmeloord en een uitgebreid netwerk van branches in Europa en distributeurs in o.a. Azië en het Midden-Oosten. Met onze collega’s leren wij de wensen van iedere klant en ieder land kennen. Onze engineers hebben dan ook een uitstekende internationale reputatie op het gebied van nieuwe technologieën en trends. Nieuwe trends worden snel opgepakt om onze producten verder te innoveren.

Medewerkers aan het woord

Geesinknorba investeert in het opleiden van medewerkers van de toekomst. De bedrijfsschool G-TEC biedt diverse leerwerktrajecten aan voor opleidingen in de metaalbewerking en electrotechniek. ‘Je leert zo in alle rust de verschillende facetten van het werk bij Geesinknorba kennen. Je komt er achter welke werkzaamheden je liggen en waar je passie ligt. Diverse leerlingen hebben na de afronding van hun studie een vast dienstverband aangeboden gekregen. Daar hoop ik ook op.’

Duurzame oplossingen

Onze markt is volop in beweging. Wij zien de vraag naar duurzame producten snel toenemen. Sinds de lancering van de eerste hybride huisvuilwagen 2003, zijn onze producten steeds verder door ontwikkeld en gefinetuned. Dat heeft geleid tot een unieke H² range extender waarmee de range van een H² huisvuilwagen is verlengd van 150 naar maar liefst 250 km. Dit unieke voertuig is ontwikkeld in een project ‘HY-4-EVER’ in nauwe samenwerking met Emoss Mobile Systems, Nedstack Fuel Cell Technology en RAAF Business Innovation.

Terug naar overzicht
Naar de webstie