AW Machinery

Bij AW Machinery ontwerpen, tekenen en bouwen we speciale projecten en voertuigen. Alles in eigen beheer.

Met onze kennis en ervaring zijn we in staat nieuwe en bestaande (reinigings)machines te innoveren of door te ontwikkelen. Onze ontwerpen kenmerken zich door kwaliteit en eenvoud, en we maken gebruik van de laatste (duurzame) technieken. Onze eerste elektrisch aangedreven wasunit is nu bijvoorbeeld in ontwikkeling.

Vacatures

Geen recente vacatures gevonden.

Over AW Machinery

Bij AW Machinery & AW Materieel doen we de dingen graag op onze eigen manier. Wat we beloven doen we ook. Onze verhuurwagens zijn specifiek gebouwd voor de chauffeur, zodat er eenvoudig, snel en compleet mee te werken is. In de machinebouw werken we graag aan complexe vraagstukken. We ontwikkelen en bouwen o.a. wasunits om ondergrondse containers te reinigen, beladingen en opnameblokken. Uitgangspunt is altijd kwaliteit! We leggen de focus op eenvoud, duurzaamheid, bedieningsgemak en we streven naar zo laag mogelijke onderhoudskosten.

Samenwerken, relaties bouwen en onderhouden, nuchter en betrokken werken op de manier die bij ons past, daarmee helpen wij bij AW elke dag met veel plezier onze klanten op weg.

Innovatie en ontwikkeling

Door uitbreiding van het bestaande pand staat AW Machinery sinds januari 2017 op eigen benen. Met een eigen nieuw gebouwde werkplaats en een tekenkamer is er ruimte ontstaan voor het ontwikkelen en bouwen van zeer innovatieve machines voor de reiniging. De laatste jaren heeft AW Machinery diverse projecten ontwikkeld, waaronder putliften, generator aandrijvingen en combi-blokken waarmee met één gecombineerd hulpstuk diverse typen containers opgepakt kunnen worden.

Groeien door samenwerking

Open en eerlijk met elkaar samenwerken is vanzelfsprekend bij AW, zowel in de omgang met medewerkers als met het overdragen van kennis tussen klanten en leveranciers. Je kunt alleen vermenigvuldigen door te delen en dat hebben AW-eigenaren Denise en Gert-Jan van Wieren in de praktijk gebracht. De afgelopen jaren heeft AW met veel verschillende partijen samengewerkt, waaronder scholen en bedrijven. Dat is niet onopgemerkt gebleven: Ze wonnen de Cross-over award voor innovatieve, sectoroverschrijdende samenwerking binnen de regio Groot Zwolle.

Familiebedrijf

In ons kleine familiebedrijf hebben wij een fantastisch team; collega’s die zelfredzaam zijn, zelfstandig beslissingen kunnen nemen en hun schouders eronder willen zetten om samen iets voor onze klanten en voor elkaar te kunnen betekenen. Dat alles in een open, informele sfeer, waar altijd ruimte is voor nieuwe ontwikkelingen, scholing en eigen inbreng. De deur van de spreekkamer is nooit dicht en informatie is voor iedereen beschikbaar. Wij hebben veel kennis, kunnen snel schakelen, en dat merken onze klanten elke dag!

Speciaal ontwikkeld en gebouwd voor de reinigingsmarkt

Onze ontwerpen kenmerken zich door kwaliteit en eenvoud. We bekijken ieder facet van het project of voertuig en zetten efficiëntie en rendement voor de gebruiker voorop. Bij elke technische oplossing houden we rekening met toegankelijkheid, het gemak van onderhoud en een aantrekkelijk design.

Een groot succes is de was- en zuigunit om ondergrondse containers te legen en te wassen. Deze wasunits worden geleverd op de Nederlandse en Europese markt.

Terug naar overzicht
Naar de website