23 oktober 2023

Techniek Tastbaar | 17 november 10:00 - 18:00 uur | Aeres VMBO Emmeloord

We kunnen niet zonder techniek & technologie in ons dagelijks leven. Techniek is overal en steeds worden er nieuwe en betere technieken ontwikkeld. Hiervoor zijn veel mensen met affiniteit met techniek & technologie nodig. Werken in de techniek is uitdagend, zinvol en maatschappelijk relevant. Wie kiest voor een toekomst in de techniek heeft grote kans om een leuke baan te vinden met een mooi startsalaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Maak kennis met techniek & technologie

Op 17 november laten meer dan 30 bedrijven en instellingen uit de regio bij het Aeres VMBO zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek & technologie. Beleef en verwonder door zelf dingen te maken en te doen!

De deelnemende bedrijven komen uit zeer uiteenlopende branches en geven hiermee een breed beeld van de moderne techniek en de mogelijkheden voor een loopbaan in deze branche. Denk aan onder andere aan techniek in de gezondheidszorg, installatie technieken, landbouwwerktuigen, autotechniek, oppervlaktebehandeling, automatisering, metaalbewerking, de bouw, elektrotechniek, kunststoftechnologie en nog veel meer!

Uiteraard staan onze clusterbedrijven er ook.

Kom jij ook? We zien je graag!

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie!

Terug naar overzicht