6 juni 2024

Misschien heb jij er al van gehoord, het nieuwe initiatief van het Innovatiecluster Noordoostpolder in en voor de regio Noordelijk Flevoland:

Hét ontwikkeltraject voor technische maakbedrijven met de focus op de implementatie en borging van leercultuur.

 

Meer doen met dezelfde mensen
Waarom dit ontwikkeltraject? We zijn ons bewust van het menselijk kapitaal. In de bedrijven. Door ook hierin samen op te trekken wordt de leercultuur nog meer een speerpunt met als doel een aantrekkelijk werkgever te zijn. Hiermee onderschrijven we dat samenwerking en aantrekkelijk werkgeverschap essentieel is en dat daarmee de ontwikkeling binnen de bedrijven continue door kan gaan.

 

Direct toepasbaar in de praktijk
Via onze metrolijn aanpak kun je in korte workshops (stations), niet alleen kennis en vaardigheden ontwikkelen, maar deze ook direct toepassen in je eigen werkpraktijk! Een deel van de stations wordt in-company of als maatwerk aangeboden zodat het echt aansluit op jouw werkpraktijk. De overige workshops vinden plaats in de regio Noordoostpolder.

We bieden dit integrale traject aan voor de HR medewerker, directie, team- en afdelingsleiders en jouw medewerkers om een vliegende start te maken met leercultuur!

Over het eindresultaat, de metrokaart (zie hieronder), mogen we trots zijn. Andere regio’s houden dan ook nauwlettend in de gaten wat er in Noordelijk Flevoland gebeurt.

 

Stap jij ook op de metro om aan de slag te gaan met het implementeren en borgen van leercultuur in jouw maakbedrijf?

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over dit ontwikkeltraject?

 

Neem gerust contact op met Gerwin Peppelman van OBM Oost, projectleider Smart Makers Academie Noordelijk Flevoland.

Mobiel:            06 26 62 18 61

Mail:                g.peppelman@obm-oost.nl

 

Of kijk op de de landelijke website van Smart Makers Acedamy, waar meer informatie onze academie staat: KLIK HIER.

We gaan van start, de metro gaat binnenkort rijden!

En wel op donderdag 4 juli met de eerste bijeenkomst, waarbij directieleden en HR-medewerkers in mogen stappen op het eerste metrostation: ‘De why en waarde van leercultuur’. Dit metrostation is te vinden op de metrokaart, het startpunt van de rode en oranje metrolijn.

 

Deze startbijeenkomst is een gezamenlijke activiteit voor leden én vrienden van het cluster. Op deze manier leren we van én met elkaar.

 

De vervolgtrajecten voor de HR medewerker, directie, team- en afdelingsleiders en jouw medewerkers volgen vanaf september. Net als de aftrap op 4 juli worden hierbij verschillende ‘metrostations’ gezamenlijk uitgevoerd, een aantal ‘stations’ worden individueel per deelnemend bedrijf georganiseerd.

 

Deelname wordt 100% vergoed

Voor leden en vrienden van het Innovatiecluster Noordoostpolder, FME en Metaalunie worden de kosten voor deelname aan dit ontwikkeltraject volledig vergoed door Skills4Skills.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de startbijeenkomst en het leerzame ontwikkeltraject, om zo met elkaar te werken aan een voor jullie gezond en aantrekkelijk bedrijf in de regio.

Aanmelden kan via deze link: KLIK HIER.

 

Graag vóór maandag 17 juni a.s.

 

Van harte welkom!

Partners SMA
Terug naar overzicht