Nieuws

Nominatie Suplacon voor ondernemingsprijs Zwolle

1 december 2020

EMMELOORD/ZWOLLE – Na het behalen van de prijs TOP onderneming Flevoland 2020 is Suplacon ook genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar Regio Zwolle’. De verkiezing is online mee te maken op 10 december 2020.

Plaatbewerkingsbedrijf Suplacon uit Emmeloord is één van de drie ondernemingen, die door de vakjury uitverkoren is en een nominatie gekregen heeft. Suplacon is geselecteerd uit ruim honderd potentiële kandidaten, die aangedragen zijn door vele gemeenten en ondernemersverenigingen. Behalve Suplacon staan ook de ondernemingen Kruitbosch en Wecovi op de nominatie gekozen te worden tot ‘Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle’.

STEMMEN

De uitslag wordt voor twee derde bepaald door een vakjury en voor één derde op basis van publieksstemmen. Vanaf 3 december kan worden gestemd via www.regiozwolleconnect.nl. Suplacon zal als één van de drie kansrijke ondernemingen beoordeeld worden op onderdelen als financiën, personeelsbeleid, creativiteit, groei, innovatie en binding met de regio.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Voor het eerst zal dit ondernemerscongres online plaatsvinden vanwege de corona pandemie. Het online evenement is live te volgen op internet (www.regiozwollecongres.nl) op donderdag 10 december van 15.00 uur tot 16.15 uur. De verkiezing ‘Onderneming van het Jaar’ vormt het slotstuk van het Zwolse ondernemerscongres.

 

Dit bericht delen:
Terug naar overzicht