Nieuws

Nieuw pand voor Geesinknorba

19 juni 2020

Geesinknorba, één van de grootste producenten van afvalinzamelingsvoertuigen en -persen in Europa, bouwt een nieuw pand met kantoor en werkplaats aan de Werktuigenweg 5 in Emmeloord.

‘De productie van vuilniswagens is de laatste drie jaar enorm toegenomen. Ook zijn wij bezig met het moderniseren van onze productiefaciliteit aan de Betonweg. Dit te samen heeft er toe geleid dat we een tekort aan ruimte hebben. Vanaf begin dit jaar hebben we onze Service Magazijn al tijdelijk ondergebracht aan de Gildenweg te Emmeloord’, vertelt CFO Ruurd de Jong.

Dit bericht delen:

De nieuwe kavel aan de Werktuigenweg beslaat 15.000 m². In april jl. werd een symbolische eerste paal geslagen op het terrein in het bijzijn van Herma Weckesser van makelaardij De Munt en Freek Lammers van Bouwmanagement & Advies. Hij begeleidt het project tot het einde. De Jong verwacht dat de uitbreiding in augustus volgend jaar operationeel zal zijn.

De locatie Werktuigenweg wordt een belangrijke plek voor de aftersales en het onderhoud aan de vuilniswagens die Geesinknorba heeft rijden in Noord-Oost en Midden Nederland. Er komen rond de 60 mensen werken.

Terug naar overzicht