Techniek, een wereld vol kansen.

Zoek jij een baan waar je de volgende stap kan zetten of die meer stabiliteit biedt in uren of werktijden? Houd jij van aanpakken en neem jij verantwoordelijkheid? Start dan jouw toekomst in de techniek! Ook zonder technische achtergrond kun jij aan de slag in de meest innovatieve bedrijfssector van dit moment. Wij geloven namelijk dat al jouw ervaringen bijdragen aan het succes van jouw toekomst.

Meld je nu vrijblijvend aan voor een gratis oriëntatiegesprek!

Vele mensen gingen je al voor, mensen zoals jij, uit bijvoorbeeld de Noordoostpolder, Zwolle, Lelystad of Heerenveen. Allemaal zonder ervaring in de techniek. Samen kijken we naar jouw vaardigheden en wat jij graag wil. Terwijl je werkt krijg je trainingen en opleiding, zodat jij verder kan groeien. Vind jouw droombaan in slechts 3 stappen!

Ben jij klaar om over te stappen naar een baan in de techniek?

Je hebt ondertussen veel ervaring en vaardigheden, hiermee kun je een grote bijdrage leveren binnen de techniek. Of je nu kiest voor de productie, logistiek of montage, in de techniek kan je veel kanten op!

Via deze weg krijg je de unieke kans om jouw talenten in te gaan zetten en deze te verbeteren. Wil jij met je handen bezig zijn, werken in een team en klanten blij maken? Het kan, bij diverse grote en stabiele werkgevers in de Noordoostpolder die volop in beweging zijn. Je komt terecht bij een werkgever die in jou en jouw toekomst wil investeren door middel van relevante opleidingen en trainingen.

Heb je geen werkervaring in de techniek? Geen probleem!

Eén ding is zeker: vanaf het moment dat je in beweging komt, ben je een stap dichter bij je droombaan. Onderneem daarom vandaag nog actie! Een leuke baan, een goed loon en pensioen, omscholing en mogelijkheden om verder te groeien.

De voordelen van werken in de techniek

  • Een baan met zekerheid in een goede werkomgeving
  • Samenwerken met collega’s in een fijne werksfeer
  • Vaste uren
  • Goed betaald werk en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor persoonlijke groei en opleidingsmogelijkheden
  • Werk en privé in balans

Zij hebben het gemaakt! Lees hier de verhalen uit de praktijk!

Zij hebben het gemaakt! Lees hier de verhalen uit de praktijk!

Milou - Polder Staalproducties

Milou Kok

Leeftijd: 38
Huidige functie: Logistiek medewerker
Bedrijf: Polder Staalproducties
Hier werkzaam vanaf:  augustus 2021

“Er zijn genoeg mogelijkheden om ervaring op te doen en door te groeien als je dit wilt.”

Elke dag is een nieuwe uitdaging en geen dag is hetzelfde! Milou is blanco begonnen en draait nu volledig mee. Met een opleiding als Office Manager had ze van de logistiek nog niet veel kennis. Nu is ze de administratieve spil van de afdeling binnen Polder Staalproducties.

Milou: “Waar mijn collega’s alle zaken oppakken wat betreft het magazijn, pak ik vooral de administratieve kant op. Ik maak alle expeditiebonnen, zorg voor de bijbehorende inkooporders naar onze leveranciers en boek alle inkomende goederen binnen. Daarnaast zorg ik vooral dat alle transporten worden geregeld, zodat onze klanten op tijd hun orders ontvangen.”

Werken in de techniek is veelzijdig en er is altijd werk voor handen. Dit varieert van eenvoudig, laagdrempelig werk tot aan heel complex. Dat maakt het juist leuk. Een mooie uitdaging!

Of lees hieronder het verhaal van Felix

Felix - MCM

Felix Oudbier

Leeftijd: 55
Huidige functie: Constructiebankwerker
Bedrijf: MCM
Hier werkzaam vanaf:  december 2017

“Na 10 jaar marine overgestapt naar de techniek”

Jaren ging Felix de wereld over met de marine. Door zijn gezin koos hij voor een stabiele basis als constructiebankwerker. Felix: “Mijn passie ligt bij het lassen. Dat vind ik het mooiste om te doen. Mooi om een las zo strak mogelijk te leggen. Hoe moelijker de las, hoe beter. Dan ga ik voor de uitdaging om het zo goed mogelijk te doen.”

Vakmanschap, doorzetten en doorleren zijn termen die goed bij Felix passen. “De klant waar ik veel voor maak, stelt hele hoge eisen aan het werk wat we leveren. Bij de spuitbomen moet je erg goed kunnen lassen. Ik blijf kritisch op mijn eigen werk en pak  verbeterpunten op,” aldus Felix.

Naast zijn grote passie voor het werk vindt hij bovenal de sfeer binnen MCM prettig. Felix: “Als je zelfstandig kunt werken, krijg je de ruimte om je eigen gang te gaan en kun je lekker aan het werk. Je krijgt hier ruimte en verantwoordelijkheid wanneer je dat aankunt.”

Kortom, wil je graag iets maken denk dan eens aan een baan in de techniek. Ga het gewoon proberen!

Of lees hieronder het verhaal van Martin

Martin - Zuidberg

Martin Holwijn

Leeftijd: 35
Huidige functie: Verspaner
Bedrijf: Zuidberg
Hier werkzaam vanaf: Sinds 2017

“Van lange werkdagen in de horeca, naar meer vrijheid in de techniek.”

Aan de wil om te werken ontbreekt het Martin niet. Zo had hij een eigen lunchroom en werkte hij 70 uur in de week. In de zomer zelfs nog meer. In de spaarzame vrije tijd die hij dan nog had was hij aan het lassen en klussen met oldtimers. Dit moest anders. Martin: “Ik was geïnteresseerd in een lasfunctie. Tijdens een vrijblijvend gesprek bleek juist dat de functie van verspaner mij erg aansprak. Binnen een week was hij aan de slag!

Martin: Bij Zuidberg is de functie van verspaner erg breed. Stukwerk, mallen bouwen, reparaties en kleinere series realiseren. Ik werk zowel met conventionele machines als met CNC machines.Martin heeft de kans gekregen om zich steeds verder te ontwikkelen aan de hand van diverse cursussen en opleidingen. Wat hem zo aanspreekt binnen zijn functie? “Dat is de verantwoordelijkheid. Ik hou zowel een machine als een afdeling draaiende in de avonduren.”

In 3 stappen jouw droombaan!

1. Meld je aan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek

We leren je graag kennen om samen te kijken welke functies voor jou geschikt kunnen zijn. Ook kunnen we al je vragen dan beantwoorden. Soms is de route naar jouw droombaan namelijk anders dan je van te voren denkt. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.

2. Oriënterend gesprek

Wat kan en wil je? Wat vind jij belangrijk in werk en wat zou je willen leren? Samen kijken we naar de functies bij verschillende bedrijven. Je bent gelukkiger en presteert beter in een bedrijfscultuur die echt bij je past.

We matchen jouw wensen en skills met een vacature en bedrijf. Wij begeleiden jou naar de werkplek die goed bij jou past.

3. Start jouw toekomst in de techniek!

Je combineert werken met leren. Je krijgt je eigen ontwikkelplan met uitgebreide begeleiding en een vast contactpersoon. Zo zorgen wij ervoor dat je aan de slag gaat bij een bedrijf waar jij verder kan komen en rechtstreeks in dienst gaat!

Welke werkgever past bij jou? Volop kansen in de techniek!

Binnen het Innovatiecluster Noordoostpolder zijn diverse bedrijven die verschillende banen speciaal voor jou aanbieden. Elk met een hun eigen expertise en bedrijfscultuur.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij onderstaande bedrijven.

PSP-logo
Logo Geesinknorba
Logo Kampstaal
Logo Zuidberg
Logo MCM
Logo Suplacon

Meld je nu aan voor een gratis oriëntatiegesprek!

    * = Verplicht veld

    We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.