Maak jij het morgen?

Geeft je huidige baan geen voldoening meer? Wil jij meer stabiliteitdoorgroeikansen of met je handen werken en contact met collega’s?

Maak jouw toekomst in de techniek!

Ook zonder technische achtergrond kun jij aan de slag bij diverse bedrijven waar mooie doorgroeimogelijkheden zijn. Wij geloven namelijk dat jouw ervaring en motivatie bijdragen aan het succes van jouw toekomst.

Vele mensen uit bijvoorbeeld de NoordoostpolderZwolle, Heerenveen of Lelystad zijn je al voorgegaan. Allemaal mensen zoals jij!

Meld je vrijblijvend aan voor een gratis oriëntatiegesprek! Samen kijken we naar jouw vaardigheden en interesses. Vrijwel alle mensen die we spreken vinden hun droombaan in de techniek! Hoe?

Maak kennis met de techniek!

Jouw huidige werkervaring en ontwikkelde vaardigheden zijn van grote waarde. Hiermee kun je ook in de techniek veel kanten op. Er zijn veel verschillende banen, zoals in de logistiek, montage en ook in de productie.

Via deze weg krijg je de unieke kans om jouw talenten verder te ontwikkelen en nieuwe talenten te ontdekken. Wil jij mooie dingen maken, met collega’s werken, verantwoordelijkheid en doorgroeien? Het kan, bij diverse stabiele werkgevers in de Noordoostpolder die volop in beweging zijn. Je komt terecht bij een werkgever die in jou en jouw toekomst wil investeren door middel van relevante opleidingen en trainingen. Ook als je geen werkervaring in de techniek hebt.

Eén ding is zeker: vanaf het moment dat je in beweging komt, ben je een stap dichter bij je droombaan. Onderneem daarom vandaag nog actie! Een goede baan en loon, een goed pensioen, omscholing en mogelijkheden om verder te groeien. Geen probleem!

Wil jij kennismaken met de techniek? Vraag dan nu een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan!

De voordelen van werken in de techniek

 • 100% baangarantie
 • Ontwikkel jezelf, leer en groei in werk en werkzaamheden
 • Vanaf dag 1 goed betaald
 • Vaste werktijden
 • Zekerheid en stabiliteit
 • Een uitdagende baan in een goede werkomgeving
 • 200% teamwork

Zij groeiden door! Lees hier de verhalen uit de praktijk!

Zij groeiden door! Lees hier de verhalen uit de praktijk!

Bram - Kampstaal

Bram Wessels

Leeftijd: 25
Huidige functie: Technische dienst
Bedrijf: Kampstaal
Werkzaam vanaf: december 2020

“Van toerisme naar techniek”

Techniek heeft er altijd al ingezeten bij Bram. Vroeger was hij met brommers in de weer en later met boten en motoren. Toch had hij hier qua opleiding niet voor gekozen. Bram: “Op school ben ik nooit echt in aanraking geweest met de techniek. Je weet dan nog niet goed wat je wilt. Dus voor de veilige optie toerisme gekozen. Na de opleiding in het werkveld kwam ik erachter dat ik dit niet mijn leven lang wil doen. Nu ben ik nog jong en kan ik nog omscholen.”

Ruim een jaar geleden is Bram begonnen bij Kampstaal. Destijds pakte hij eerst de mechanische klussen op. Nu hij extra cursussen/opleidingen heeft gevolgd, die door het bedrijf zijn geregeld, begeeft hij zich ook steeds meer op het gebied van elektrotechniek. Bram: “Momenteel ben ik bezig met het plaatsen, opbouwen en verplaatsen van het machinepark.

Heeft Bram nog een tip voor mensen die geïnteresseerd zijn in ander werk? Bram: “Bij twijfel ja zeggen. Het is mooi en divers werk. Je kan buiten werken en binnen werken. Je kan met staal werken of juist voor installatiewerk kiezen. Ga voor wat jij leuk vindt. Ik doe nu werk wat ik vooraf nooit had gedacht. Dus bij twijfel? Gewoon doen!

Of lees hieronder het verhaal van Valentina

Valentina

Valentina Cervone

Leeftijd: 26
Huidige functie: Expeditiemedewerker
Bedrijf: Suplacon
Hier werkzaam vanaf: november 2021

“Meer dan werk alleen, je zit in een hecht team!”

Als expeditiemedewerker voert Valentina verschillende soorten werkzaamheden uit om de kwaliteit te checken en het proces van het product vloeiend te laten verlopen. Waarom ze voor de techniek heeft gekozen? Valentina: “Hiervoor zat ik in de thuiszorg. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen en bij dit bedrijf de expeditie proberen. Ik had veel zin om bij Suplacon te komen werken en er zijn aardige collega’s. Ook werd er goed uitleg gegeven over het werk.”

Valentina haar dag begint vroeg, maar elke dag komt ze nu met een goed gevoel thuis. Valentina: Je krijgt hulp van anderen en je helpt anderen ook weer. We hebben respect voor elkaar en er is geen discriminatie.

Waarom je voor een baan in de techniek moet kiezen? Teamwork is belangrijk. Je doet het met z’n allen. Valentina: “Suplacon is voor mij niet alleen maar een bedrijf. Het is een plek waar je kan werken en tegelijkertijd ook leuk kan hebben. Waar je belangrijke dingen en ook emoties met elkaar kunt delen. Kortom, het is zo veel meer!”

Of lees hieronder het verhaal van Wojciech

Wojciech Mierzwa - MCM

Wojciech Mierzwa

Leeftijd: 28
Huidige functie: Verspaner
Bedrijf: MCM
Hier werkzaam vanaf: november 2021

“Ik vind het leuk om problemen op te lossen!”

Als verspaner is Wojciech eerst begonnen met de simpele werkzaamheden als boren, tappen en zagen om ervaring op te doen. Wojciech: “Toen ik bij MCM aangaf dat ik graag meer wilde leren, kreeg ik de kans om de mogelijkheden van de freesmachine te ontdekken. Mijn collega leerde mij het programmeerwerk. We werkten eerst samen aan de orders. Vervolgens ging ik meer zelfstandig aan de slag én maakte ik moeilijkere producten.

Werken in de techniek ook iets voor jou? Als rekenen/wiskunde je goed ligt en je handig bent, kom je al een heel eind. Je gaat problemen oplossenflexibel denken hoe het zo goed en veilig mogelijk kan worden geproduceerd. De software is gebruiksvriendelijk. Het is erop gericht om het werken makkelijker te maken voor de gebruiker. Je hoeft niet enorm sterk te zijn om in de metaal te werken. Het werk is niet zwaar. We hebben kranen en hulpmaterialen om zware materiaal te tillen. Wees dus niet bang om iets nieuws te proberen!

In 3 stappen jouw droombaan!

Soms is de route naar jouw droombaan anders dan je van tevoren denkt, daarom begeleiden wij je helemaal in dit proces.

1. Meld je aan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek

Binnen 2 werkdagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen door Opleidingsbedrijf Metaal. Zij begeleiden jou bij het gehele traject en kunnen tijdens dit eerste contact al veel van je vragen beantwoorden. Zij bespreken wat jij graag wil, de oriëntatie wordt breed ingestoken.

2. Oriënterend gesprek

Wat kan en wil je? Wat vind jij belangrijk in jouw werk en wat zou je willen leren? Samen kijken we naar de functies bij verschillende bedrijven. Je bent gelukkiger en presteert beter in een bedrijfscultuur die echt bij je past.

We matchen jouw wensen en skills met een vacature en bedrijf. Wij begeleiden jou naar de werkplek die goed bij jou past.

3. Start jouw toekomst in de techniek!

Je combineert werken met leren. Je krijgt je eigen ontwikkelplan met uitgebreide begeleiding en een vast contactpersoon. Zo zorgen wij ervoor dat je aan de slag gaat bij een bedrijf waar jij verder kan komen en rechtstreeks in dienst gaat!

Welke werkgever past bij jou? Volop kansen in de techniek!

Binnen het Innovatiecluster Noordoostpolder zijn diverse bedrijven die verschillende banen speciaal voor jou aanbieden. Elk met een hun eigen expertise en bedrijfscultuur.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij onderstaande bedrijven.

PSP-logo
Logo Geesinknorba
Logo Kampstaal
Logo Zuidberg
Logo MCM
Logo Suplacon

Meld je nu aan voor een gratis oriëntatiegesprek!

  * = Verplicht veld

  We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.