Webinar Teqnow; Robotiseren

28 oktober 2020

28-10-2020

Dit bericht delen:

Stapsgewijs van idee naar realisatie

De weg naar snel en winstgevend robotiseren

Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden van robotisering van hun productieproces. Om succesvol te kunnen robotiseren is het erg belangrijk om het robotiseringstraject gestructureerd en stapsgewijs aan te pakken. Investeert men in een robot zonder eerst de juiste stappen te hebben gezet, dan levert de robot minder op dan mogelijk zou zijn (regelmatig is de opbrengst dan zelfs negatief).

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in hoe u  de 8 stappen uit het ‘Stappenplan praktisch en winstgevend robotiseren bij het idustriële MKB’  gericht kunt doorlopen om zo tot een snelle en winstgevende robotiseringsoplossing kunt komen

Live webinar

Datum: Woensdag 28 oktober 2020
Starttijd: 10.00 uur

Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via  de  link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen  toegestuurd.

Kosten;
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Terug naar overzicht