Nieuwe mogelijkheden dankzij digitalisering

19 januari 2022

19-01-2022

Dit bericht delen:

Live webinar

Werkvoorbereiding vormt vaak de spil van het productiebedrijf waar alles om draait. Werkvoorbereiders komen vaak tijd te kort. Digitalisering biedt met name voor de werkvoorbereiding enorme kansen om effectiever te gaan werken. Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in de kansen die digitalisering voor werkvoorbereiding kan bieden. Laat je inspireren om te kijken hoe jullie het werk effectiever kunnen voorbereiden.

Informatie:

Datum:                               Woensdag 19 januari 2022
Starttijd:                             10.00 uur
Inloggen op webinar:           Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de  link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.

Geschatte duur:                 Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden:                 Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als  deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met  internetverbinding.
Presentatie:                       De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld  aan de webinardeelnemers.
Interactie:                          Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen  via de chat met de presentator te delen.

Kosten en registreren

Kosten

Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Deelnemen? Klik hier

Terug naar overzicht