Welke investeringen zijn haalbaar voor mijn bedrijf?

30 juni 2021

30 juni 2021

Dit bericht delen:

Welke onderwerpen worden besproken

Om succesvol te kunnen blijven ondernemen is het noodzakelijk om regelmatig in het eigen bedrijf te investeren. Het nemen van juiste investeringsbeslissingen wordt echter steeds lastiger. Enerzijds zijn er steeds meer aandachtsgebieden die om investeringen vragen. Anderzijds worden de investeringsbedragen voor nieuwe machines steeds hoger. Elk bedrijf heeft slechts een beperkte financiële ruimte om te investeren. Er moeten daarom keuzes worden gemaakt. Hoe kies je tussen het aanschaffen van bijvoorbeeld bepaalde software en de aanschaf van een nieuwe machine?

Veel investeringen leveren niet op wat er bij de aanschaf van werd verwacht. Zo staan op allerlei plaatsen robots ongebruikt aan de kant en worden CNC-gestuurde machines slechts beperkt ingezet.

Tijdens dit webinar krijg je inzicht in de volgende onderwerpen:

·     Welke keuzemogelijkheden heb ik. Welke investeringen zijn voor mij haalbaar

·     Hoe kan ik voorkomen dat de investering later niet of slechts gedeeltelijk gebruikt wordt

Meer informatie en aanmelden

Live webinar:
Datum:                                   Woensdag 30 juni 2021
Starttijd:                                 10.00 uur

Inloggen op webinar:             Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.

Geschatte duur:                     Tussen 1 en 1,5 uur

Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams, als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internetverbinding.

De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan de  webinardeelnemers.
Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Kosten

Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Terug naar overzicht