Teqnow; Robotiseren, stapsgewijs van idee naar realisatie

16 december 2020

16 december 2020

Dit bericht delen:

De weg naar snel en winstgevend robotiseren.

Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden van robotisering van hun productieproces. Om succesvol te kunnen robotiseren is het erg belangrijk om het robotiseringstraject gestructureerd en stapsgewijs aan te pakken. Investeert men in een robot zonder eerst de juiste stappen te hebben gezet, dan levert de robot minder op dan mogelijk zou zijn (regelmatig is de opbrengst dan zelfs negatief).

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in hoe u de 8 stappen uit het ‘Stappenplan praktisch en winstgevend robotiseren bij het industriële MKB gericht kunt doorlopen om zo tot een snelle en winstgevende robotiseringsoplossing kunt komen.

Meer informatie en aanmelden

Live webinar:
Datum: Woensdag 16 december 2020
Starttijd: 10.00 uur

Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.

Geschatte duur:  Tussen 1 en 1,5 uur.

Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internetverbinding.

Presentatie: De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan de webinardeelnemers.

Interactie: Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Kosten

Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl).

Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Terug naar overzicht