Wat is kunstmatige intelligentie en wat kan een industrieel MKB ermee?

28 april 2021

28 april 2021

Dit bericht delen:

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht at kunstmatige intelligentie nu echt is en wat je als industrieel MKB ermee kunt.

Onderzoekinstellingen, grote hightech bedrijven en vakliteratuur besteden de laatste jaren veel aandacht aan de ongekende mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Hierdoor wordt enerzijds de indruk gewekt dat ieder bedrijf zich vergaand moet verdiepen in de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Anderzijds wordt de indruk gewekt dat met name kleinere industriële toeleveranciers geen gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. De werkelijkheid ligt echter veel genuanceerder.

Programma

Live webinar:
Datum: Woensdag 28 april 2021
Starttijd: 10.00 uur

Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de  link  die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.Geschatte duur:  Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden:  Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer  volstaat het als je beschikt over een computer met  internetverbinding.
Presentatie:  De presentatie wordt na afloop van het webinar ter                                      beschikking gesteld  aan de webinardeelnemers.
Interactie:  Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via  de chat met de presentator te delen.

Kosten

Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Terug naar overzicht