Geautomatiseerd berichten uitwisselen via SCSN.

24 november 2021

24-11-2021

Dit bericht delen:

Nu veel bedrijven de interne (digitale) processen al goed hebben geautomatiseerd is de volgende logische stap, het automatiseren van de contacten met klanten en toeleveranciers. Tot nu toe waren daar meestal, per klant, specifieke dure softwarekoppelingen nodig. Al enkele jaren wordt gericht gewerkt aan het ontwikkelen van een eenvoudigere manier van communiceren tussen bedrijven. Doel daarbij is dat een eenmalige koppeling op een systeem voldoende moet zijn om met veel verschillende bedrijven, geautomatiseerd te communiceren (dit systeem heeft de naam  SCSN gekregen). Deze bijeenkomst is dan ook een unieke mogelijkheid voor u om snel op de hoogte te komen van de actuele toepasbaarheid van SCSN.

Theorie en praktijk liggen vaak wat uiteen. Daarom hebben drie MKB-ondernemers het initiatief genomen om uit te laten zoeken hoe makkelijk SCSN nu al is en hoe toegankelijk het is voor kleinere en middelgrote bedrijven. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat SCSN precies is. Vervolgens worden de resultaten van het onderzoek gedeeld, waarbij de betrokken ondernemers ook hun ervaringen op dit gebied met u zullen delen.

Doelgroep

Digitale communicatie, zowel binnen het bedrijf als ook tussen bedrijven, kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de productiviteit. Deze bijeenkomst richt zich dan ook op iedereen die interesse heeft om kennis te nemen van de actuele mogelijkheden om op een geautomatiseerde manier te communiceren met klanten of toeleveranciers.

Programma en aanmelden

13.30  – 14.00 uur: Ontvangst
14.00 – 17.00 uur Inhoudelijk programma

  • Welkom en inleiding door Jo van de Put van Teqnow.
  • Inleiding SCSN door Mike de Roode van SCSN
  • Tafelgesprek met de ondernemers die het initiatief hebben genomen tot  een gericht onderzoek naar de actuele praktijk van SCSN
  • Pauze
  • Marktonderzoek SCSN service providers door Marius Poot van IPL advies
  • Tafelgesprek met de initiatief nemende ondernemers over de bruikbaarheid van het onderzoek
  • Hoe nu verder met deze resultaten? En wat kunt u zelf binnen uw onderneming doen om aan te sluiten?
  • Afsluiting met netwerkmogelijkheid onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Datum en locatie:
Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 24 november van 13.30 tot 17.00 uur.
Locatie: Hotel van der Valk Uden-Veghel, Rondweg 2, 5406 NK Uden.

Kosten:
Deelname aan de bijeenkomst is voor u kosteloos. Is uw deelname door ons bevestigd, dan rekenen wij op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl. Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Deze bijeenkomst is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met:
Metaalhuis (samenwerkingsverband van industriële ondernemers) en haar drie initiatief nemende ondernemers  Draline, Brans Metaalbewerking en Geton, SCSN en DVC-SI.

Terug naar overzicht