Samenwerken én meer business, hoe realiseer je dat eigenlijk?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor deze kennissessie!

21 april 2022

21 april van 8:30 – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Op 21 april geeft Ilona Koomen van Octrooicentrum Nederland (onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een korte presentatie over ‘Samen innoveren en méér business maken’. Een belangrijk onderwerp voor ondernemers, want voor innovaties heb je andere partijen nodig. Je geeft een ander een ‘kijkje in je keuken’, maar je wilt tegelijkertijd voorkomen dat je hiermee jouw business aan de ander kwijtraakt. Hoe beter je de samenwerking voorbereidt, hoe meer business je eruit kunt halen!

 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is er voor ondernemende Nederlanders die werken aan een duurzame en economisch sterke samenleving. RVO heeft er het grootste belang bij dat bedrijven zinvol in IE (IE = octrooi-, merk-, model-, auteursrecht, geheimhouding, et cetera) investeren. Het is dan wel belangrijk om te weten welke keuzes je allemaal hebt en wat past bij jouw bedrijf. En daar kan Ilona Koomen van RVO je bij helpen! De dienstverlening van Ilona is onafhankelijk, kosteloos, regionaal en onder geheimhouding.

 

Spreekt je dit aan? Meld je dan aan voor deze korte kennissessie op 21 april!

Goed te weten

Datum: Donderdag 21 april 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live kennissessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze kennissessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De kennissessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze kennissessies is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online kennissessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze kennissessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere kennissessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht