Ben je een ondernemer in de maakindustrie in de Noordoostpolder? Wil je inspiratie en inzicht krijgen in hoe andere ondernemers en het Innovatiecluster Noordoostpolder werken aan een leven lang ontwikkelen?

Neem deel aan de Sectortafel Techniek!

20 mei 2022

20 mei van 7:30 uur – 10:00 uur

Dit bericht delen:

Programma

Op 20 mei organiseren Innovatiecluster Noordoostpolder en gemeente Noordoostpolder een Sectortafel Techniek. Het doel van deze sectortafel is het sparren met andere ondernemers over relevante thema’s, onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Het thema op de 20e is: ‘Leven lang ontwikkelen – de Technohub Noordoostpolder’.

Welke leerbehoeften hebben je medewerkers? Welk opleidingsaanbod is er in de regio en hoe laten we dat goed op elkaar aansluiten? Projectleider John van Mierlo neemt ons mee in de kansen van deze Technohub en hoe we hierin de handen ineen kunnen slaan. Daarna gaan we onder leiding van moderator Roy van Enkhuijzen op interactieve wijze met elkaar aan de slag.

Van harte welkom!

Goed te weten

Datum: Vrijdag 20 mei 2022
Duur: Start ontbijt 7.30 uur

Start sectortafel 8.00 uur – 10.00 uur

Locatie: MCM bv
J. Marisstraat 9
8316 GE MARKNESSE
Aanmelden: Zie aanmeldbutton hieronder
Deelname is gratis!
Aanmelden

Innovatiecluster Noordoostpolder

Het Innovatiecluster Noordoostpolder werkt graag met meer bedrijven samen in het bereiken van onze misse: het interesseren van jeugd voor techniek, het ontplooien van onze medewerkers, het branden van onze regio en het samen innoveren van onze maakprocessen.

Sectortafel Techniek

Dit is de eerste editie van de sectortafel techniek. Voor andere sectoren zoals Agrofood, Logistiek en Recreatie & Toerisme worden aparte sectortafels georganiseerd. Het streven is om tweemaal per jaar een sectortafel techniek te organiseren, waarbij de inhoud wordt geladen aan de hand van de behoefte van de deelnemers. Die behoefte peilen we aan het einde van de sessie.

Van harte welkom!

Terug naar overzicht