Hoe versterken nieuwe technologie, AI en vakmanschap elkaar?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor deze kennissessie!

3 maart 2022

3 maart van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Hoe zet je slimme productietechnieken, zoals AI, vision, cobots en digital twining, in om efficiënter en effectiever te produceren? Wat is AI en hoe kunnen we dit inzetten om onze productie slimmer en efficiënter te maken?

 

Deze sessie is een opwarmer voor het BOOST Smart Industry Event, dat plaatsvindt op 24 maart bij Perron038.

Tijdens dat event worden sessies georganiseerd rondom:

  • Hoe versterken nieuwe technologie, AI en vakmanschap elkaar en wat zijn de te zetten stappen naar voorspellend onderhoud met als ultieme doel 0 ongeplande stilstand?
  • Vision en AI in een productieomgeving
  • Digitalisering door Cobots en Digital Twining

 

Robin Burghard neemt ons nu alvast mee in het onderwerp en licht een puntje van de sluier op. Lijkt je dit onderwerp interessant? Wil je alvast meer weten? Schrijf je dan in voor de korte kennissessie op 3 maart!

Goed te weten

Datum: Donderdag 3 maart 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live kennissessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze kennissessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De kennissessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze kennissessies is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online kennissessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze kennissessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere kennissessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht