Wat is de rol van bedrijven en onderwijsinstellingen?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor deze kennissessie!

14 april 2022

14 april van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

In het open innovatiecentrum Perron038 in Zwolle ligt de focus op ‘samenwerken’ aan de toekomst van de high tech maakindustrie. Technici, studenten, onderzoekers én ondernemers werken samen, onderzoeken en experimenteren om technologische innovatie mogelijk te maken. Door continu te innoveren, te leren en te inspireren.

Samen komen we verder, daarom sluiten bedrijven en onderwijsinstellingen zich aan op Perron038.

Freek Noordhuis, docent werktuigbouwkunde aan Windesheim én projectleider van Fabriek van de Toekomst, vertelt ons tijdens deze online kennissessie meer over de activiteiten van Perron038 en wat dit oplevert voor nu én de toekomst. Voor een eerste impressie, klik hier.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze informatieve sessie!

Goed te weten

Datum: Donderdag 14 april 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live kennissessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze kennissessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De kennissessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze kennissessies is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online kennissessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze kennissessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere kennissessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht