Hoe kunnen kleine, innovatieve bedrijven gebruik maken van het NLR om hun ideeën om te zetten in realiteit?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor deze kennissessie!

7 april 2022

7 april van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Het NLR Fieldlab voor Automated Composites en Metal Manufacturing en Maintenance (ACM3) biedt een unieke combinatie van state-of-the-art apparatuur en menselijke expertise in binnen- en buitenland. Het doel van ACM3 is om bedrijven te ondersteunen bij de ontwikkeling van lichtgewicht systemen en producten gemaakt van composiet en/of metalen materialen.

Bert Thuis van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) vertelt in deze online kennissessie meer over de ACM3-projecten en de wijze waarop het NLR door middel van vouchers het MKB kan ondersteunen bij soortgelijke projecten.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze informatieve sessie!

Goed te weten

Datum: Donderdag 7 april 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live kennissessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze kennissessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De kennissessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze kennissessies is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online kennissessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze kennissessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere kennissessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht