Medewerkersgesprekken, hoe zorg ik voor een uitdagend, positief en toekomstgericht gesprek?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor deze kennissessie!

24 maart 2022

24 maart van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Welke gesprekken voer je met medewerkers zodat ze lekker in hun vel zitten, uitgedaagd worden en hun werk vol vertrouwen uitvoeren? Hoe zorg je dat je samen in gesprek bent richting de toekomst? Jolanda Nieberg, senior consultant en teamleider bij FME, neemt ons mee in de wereld van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je krijgt voorbeelden en tips om hiermee aan de slag te gaan.

Meld je nu aan voor deze online kennissessie!

Goed te weten

Datum: Donderdag 24 maart 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live kennissessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze kennissessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De kennissessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze kennissessies is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online kennissessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze kennissessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere kennissessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht