Bieden Europese subsidies kansen voor jou als MKB-ondernemer?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor onze inspiratiesessie!

10 maart 2022

10 maart van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Europese subsidies bieden kansen, óók voor mkb’ers. Tim Buiting van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) laat in deze inspiratiesessie zien hoe een bedrijf in de maakindustrie kan aansluiten bij een Europees subsidieprogramma. Hij vertelt ook over de voor- en nadelen van Europese subsidieregelingen. Zo weet je na deze sessie of dit voor jouw bedrijf en jouw technische ontwikkelingen relevant is!

Goed te weten

Datum: Donderdag 10 maart 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live inspiratiesessie gebruikt u de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze inspiratiesessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als u beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De inspiratiesessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens de sessie is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze inspiratiesessies is geheel kosteloos.

Bent u er ook bij?

Meld u dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online inspiratiesessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze sessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere inspiratiesessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht