‘Diversiteit’ en ‘inclusie’, wat wordt eigenlijk bedoeld met deze begrippen en hoe zorg je ervoor dat dit landt in jouw organisatie?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor deze kennissessie!

3 oktober 2022

3 oktober van 16:00 uur – 16:45 uur

Dit bericht delen:

Programma

‘Diversiteit’ en ‘inclusie’, het zijn de afgelopen jaren toverwoorden geworden voor veel organisaties: ‘Wij willen meer divers en inclusief worden’ of ‘Wij geloven in de kracht van diversiteit’.

Maar wat wordt eigenlijk bedoeld met deze begrippen en hoe zorg je ervoor dat dit landt in jouw organisatie?

Tijdens deze online kennissessie gaan we met elkaar het gesprek aan, onder begeleiding van Katja Amelink (Adviseur Leren & Development – met als nevenfunctie Diversiteit & Inclusie Officer – bij het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum), om zo nader kennis te maken met deze thema’s.

Wil je meer weten en/of ben je benieuwd hoe jij dit kunt inzetten binnen jouw organisatie?

Meld je nu aan voor deze online kennissessie!

Goed te weten

Datum: Maandag 3 oktober 2022
Duur: 16:00 uur – 16:45 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live kennissessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze kennissessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De kennissessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze kennissessies is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert regelmatig online kennissessies, met prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze kennissessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere kennissessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht