'Be an Engineer' regelt jouw talent voor de toekomst. Maar hoe doen ze dat?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor deze kennissessie!

12 mei 2022

12 mei van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Be an Engineer faciliteert het traject van het ontmoeten en matchen van kandidaten met bedrijven tot en met het begeleiden van kandidaten tijdens de start van hun opleiding en baan. De lengte van het traject is afhankelijk van de opleiding die de kandidaat in overleg met zijn/haar nieuwe werkgever kiest en duurt gemiddeld twee tot vier jaar.

In deze informatiesessie nemen we je mee in de verschillende stappen van het proces. Je krijgt grip op de opleidingsmogelijkheden die er zijn en wat het voor jou betekent om mee te doen met Be an Engineer. Ook geven we aan wat er van jou als werkgever wordt verwacht en wat de (eventuele) kosten zijn voor participatie.

Be an Engineer is toegankelijk voor alle technische bedrijven: Van de bouw, industrie, installatiebranche tot en met de energietechniek of civiel engineering. We hebben een breed palet aan opleidingsmogelijkheden vanuit alle hogescholen. Dit aanbod blijven we uitbreiden op basis van de behoeften uit het werkveld. Voor mkb-bedrijven hebben we een iets ander aanbod om ook voor hen het aannemen van talent laagdrempeliger te maken.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor deze sessie!

Goed te weten

Datum: Donderdag 12 mei 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live kennissessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze kennissessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De kennissessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze kennissessies is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online kennissessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze kennissessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere kennissessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht