Subsidie voor het innoveren van je productieproces, hoe zorg je dat je dat krijgt?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor onze inspiratiesessie!

10 februari 2022

10 februari 2022 van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Via de subsidieregeling WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) is het mogelijk om zowel productinnovatie alsook procesinnovatie gefinancierd te krijgen. Gerben van der Wal en Guus Stevens, adviseurs van The Funding Company, zijn eerder succesvol geweest in het aanvragen van subsidie voor bedrijven binnen het Innovatiecluster. Daarom geven we hen de mogelijkheid zich kort te presenteren en te laten zien hoe je succesvol subsidie aanvraagt voor het innoveren van je productieproces. Meld je aan voor deze korte en informatieve sessie!

Goed te weten

Datum: Donderdag 10 februari 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live inspiratiesessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze inspiratiesessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De inspiratiesessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze inspiratiesessies is geheel kosteloos.

Ben je er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere inspiratiesessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online inspiratiesessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze sessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet perse zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere inspiratiesessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht