Hoe kom jij tot de keuze van een voor jouw bedrijf goed ERP-systeem?

Wil je antwoord op deze vraag? Meld je dan nu aan voor onze inspiratiesessie!

17 februari 2022

17 februari 2022 van 8:30 uur – 9:15 uur

Dit bericht delen:

Programma

Als ondernemer ben je constant op zoek naar kansen om jouw concurrentiepositie te versterken. In de huidige digitale wereld wordt daarbij vaak de behoefte gevoeld om een ERP-systeem aan te schaffen. De ervaring leert dat het voor een ondernemer vaak erg lastig is om tot de keuze van een goed ERP-systeem te komen. De investering in een ERP-systeem verdient zich dan ook vaak niet terug!

Deze sessie is een opwarmer voor het webinar van Teqnow op 9 maart. Tijdens dat webinar wordt de weg besproken om tot een zinvol, zichzelf terugverdienend ERP-systeem te komen. Rard Metz neemt ons nu alvast mee in het onderwerp en licht een puntje van de sluier op.

Lijkt je dit onderwerp interessant? Wil je alvast meer weten? Schrijf je dan in voor de korte inspiratiesessie op 17 februari!

Goed te weten

Datum: Donderdag 17 februari 2022
Duur: 8:30 uur – 9:15 uur
Inloggen: Voor toegang tot de live inspiratiesessie gebruik je de link die voorafgaand aan de sessie per mail wordt toegestuurd.
Benodigdheden: Deze inspiratiesessie wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
Opname: De inspiratiesessie wordt opgenomen. De opname is na afloop van de sessie op aanvraag beschikbaar voor de deelnemers. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze opname en verspreiding ervan.
Interactie: Tijdens het sessie is het mogelijk om jouw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Deelname is gratis

Deelname aan onze inspiratiesessies is geheel kosteloos.

Ben je er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Interesse in andere kennissessies?

Het Innovatiecluster Noordoostpolder organiseert online inspiratiesessies, iedere donderdag van 8:30 – 9:15 uur, met korte, prikkelende thema’s voor alle medewerkers in de maakindustrie.

Doel van deze inspiratiesessies is het vinden en binden van bedrijven aan ons cluster. Daarom laagdrempelige, concrete en aansprekende thema’s, die niet concurreren met branches of andere initiatieven. Wij willen graag bestaand aanbod ontsluiten, dus niet per se zelf sessies ontwikkelen. Bundelen van wat er al is. En soms vanuit onszelf iets ontwikkelen. De content kan dus ook vanuit jou komen!

Interesse in onze andere inspiratiesessies?
Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht