Het terrein rondom het NLR en Duits-Nederlandse Windtunnels (DNW) is geschikt als nieuwe locatie voor het RDW-testcentrum en daarmee de vorming van een MITC. MITC Marknesse biedt de unieke mogelijkheid om in een gecontroleerde omgeving de steeds slimmer wordende mobiliteit te testen, certificeren en verantwoord en veilig te introduceren.

Wil je meer weten over deze innovatieve ontwikkeling in de Noordoostpolder? Meld je dan nu aan voor deze informatieve bijeenkomst!

14 juni 2022

14 juni van 16:00 uur – 17:00 uur

Dit bericht delen:

Programma

Mobiliteit en Infrastructuur Testcentrum (MITC) Marknesse is een kans voor Noordelijk Flevoland om een nieuw innovatief cluster te ontwikkelen, dat als vliegwiel dient om de economie in de regio te versterken. Een specifieke aanpak gericht op samenwerking en krachtenbundeling tussen de relevante samenwerkingspartners van de regio en het Rijk leidt tot innovatie, nieuwe bedrijvigheid, (hoogwaardige) werkgelegenheid en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals mobiliteit.

Petra ter Voert (senior projectleider gebiedsprogramma’s Provincie Flevoland) en Jan Hendrik Sweers (programmadirecteur MITC) vertellen ons over de ontwikkelingen van het MITC Marknesse. Een impuls voor innovatie en kennisontwikkeling. Daarom voor velen belangrijk om geïnformeerd en aangehaakt te blijven.

Meld je nu aan voor deze informatieve bijeenkomst!

Goed te weten

Datum: Dinsdag 14 juni 2022
Duur: 16:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR)
Voorsterweg 31
8316 PR Marknesse
Bij aankomst: Voor de slagboom bevindt zich een intercom. Je kan je hier melden en aangeven waarvoor je komt. De receptie zal  aangeven hoe je het gebouw kan bereiken. Parkeren is gratis.

Bij binnenkomst dien je jezelf te legitimeren met een geldig ID.
Dit vanwege de beveiligingsmaatregelen van het NLR.

Kosten deelname: Gratis
Aanmelden: Via onderstaande button

Deelname is gratis

Deelname aan deze informatieve bijeenkomst is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, zoals onze online kennissessies?

Kijk op onze event-agenda voor meer informatie.

Terug naar overzicht