Hannover Messe verzet naar 12 tm 16 april 2021

12 april 2021

12 t/m 16 april 2021

Dit bericht delen:

Hannover Messe is verzet naar 12 tm 16 april 2021

De Hannover Messe  zal dit jaar niet plaatsvinden vanwege het coronavirus. De eerstvolgende beurs staat nu gepland voor 12 t/m 16 april 2021. De organisatie werkt momenteel aan een digitaal platform waar exposanten en bezoekers elkaar in de tussentijd kunnen ontmoeten.

Samen met het landelijke programmabureau en een aantal andere Hubs is Smart Industry Hub Noordwest van plan om met een stand in hal 8 op het Holland Paviljoen te gaan staan. Met de aangesloten Fieldlabs uit de Hub zal voor standbemanning worden gezorgd en worden een aantal leuke activiteiten georganiseerd. We houden je via onze website, social media en nieuwsbrief hiervan op de hoogte.

Veranderende opzet

De opzet van de Hannover Messe is veranderd. De grenzen tussen de verschillende industrieën en IT zijn steeds diffuser geworden. Om tegemoet te komen aan die vervagende grenzen en de toenemende digitalisering, kiest de Hannover Messe voor een thematische indeling rondom clustertechnologieën als Engineered Parts, Energy Solutions en Digital Ecosystems. Waar bezoekers vroeger vooral de hallen bezochten die voor hun specifieke sector relevant waren, nodigt de opzet van het beursterrein nu veel meer uit om een thematische rondgang te maken. Hierdoor komen er mensen op de stand die hier voorheen niet zouden rondlopen.

Locatie en informatie

Locatie
Hannover Messe
Messegelände
Hannover, 30521 Duitsland
Google Maps
Website
https://www.hannovermesse.de/en/
Terug naar overzicht