Jobrotation, wat houdt het in en vooral wat levert het op?

13 juni 2023

13 juni van 15:00 uur – 17:00 uur

Dit bericht delen:

Programma

Flexibiliteit en veerkracht, beiden van groot belang voor onze bedrijven in tijden van verandering en innovatie. Multi inzetbaarheid is hierbij een essentieel onderdeel. Door productiemedewerkers te trainen en ervaring op te laten doen op verschillende posities binnen jouw bedrijf, kun je snel inspelen op veranderingen in de markt en de organisatie aanpassen aan nieuwe uitdagingen.

Wij nodigen je graag uit voor een interactieve bijeenkomst over de multi inzetbaarheid op de productievloer.

Programma

Tijdens deze sessie zullen we bespreken hoe onze clusterbedrijven Zuidberg en Polder Staalproducties dit proces hebben aangepakt. We bespreken welke vaardigheden en trainingen nodig zijn om dit te bereiken. Hierbij zal onze gastspreker Jolanda Nieberg, specialist op het gebied van arbeidsmarkt en sociale innovatie van FME, haar expertise en ervaring delen over de actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van multi inzetbaarheid.

Na deze bijeenkomst kun je zelf met concrete handvatten en nieuwe inzichten aan de slag in je eigen bedrijf. Deze bijeenkomst biedt dan ook een uitstekende gelegenheid om jouw kennis te vergroten en nieuwe inzichten te verkrijgen over dit onderwerp. Bovendien is dit een unieke kans om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met HR-collega’s, teamleiders, bedrijfsleiders en productieleiders.

Goed te weten

Datum: Dinsdag 13 juni 2023
Duur: 15:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Zuidberg

Buitenveld 5

8307 DE  Ens

Voor wie: HR-managers, HR-adviseurs, teamleiders, bedrijfsleiders en productieleiders
Kosten: Deelname is gratis!
Aanmelden: Aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton

Deelname is gratis

Deelname aan deze interactieve bijeenkomst is geheel kosteloos.

Ben jij er ook bij?

Meld je dan snel aan via onze aanmeldbutton.

Aanmelden
Terug naar overzicht