Je bent gehackt!? Het kan iedereen overkomen...

Hoe te voorkomen en wat als het toch misgaat?

10 mei 2023

10 mei van 15:00 uur – 17:00 uur

Dit bericht delen:

Programma

Vergrendelde schermen, gestolen data en een verzoek om zo snel mogelijk een fors bedrag te betalen.  Daarbij niet te vergeten: Alle gegevens van klanten die op straat liggen en een bedrijf dat gemiddeld 23 dagen plat ligt na een ransomware-aanval… Welke ook nog eens de nodige kosten met zich meebrengt.

Het beveiligen van systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke aanvallen is niet meer weg te denken in onze organisaties. Hoe bescherm je je gegevens en wat moet je doen als je toch gehackt wordt? 

Als ondernemer is het van belang dat je documenten veilig worden opgeslagen, de impacten van een datalek zijn groot en digitale dreigingen nemen toe. Ook wetgeving vereist dat ondernemers data goed beschermen. Wist je dat cyberaanvallen één van de meest winstgevende vormen van criminaliteit is? Hiermee is cyber security ook voor jou van belang!

Tijdens de bijeenkomst van 10 mei vertelt Erwin Maas van Northwave Cyber Security ons alles over het opzetten van veilige systemen. Ook wordt er ingezoomd op wat te doen als het toch misgaat. Kortom, praktische tips want voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.

Northwave is gefocust op het leveren van hoogwaardige informatiebeveiliging diensten en zijn de go-to partner wanneer het gaat om veilige systemen.

Meld je aan voor deze bijeenkomst via deze link!

Goed te weten

Datum: Woensdag 10 mei 2023
Programma: 15:00 uur – Inloop

15.15 uur – Aanvang

16.30 uur – Netwerkborrel

Locatie: Agrofoodcluster

Penning 6

8305 BH  Emmeloord

Kosten: Deelname is gratis!
Aanmelden: Klik hier
Terug naar overzicht