Tube Centre Marknesse (TCM)

Tube Centre Marknesse BV (TCM) heeft zich volledig gespecialiseerd op het gebied van 3D snijden van buizen, kokers en profielen. Het is de uitdaging om SMART te construeren en daardoor efficiënter te  werken.

Vacatures

Werkvoorbereider (TCM)

Bekijk vacature

Logistiek talent (TCM)

Bekijk vacature

Over TCM

TCM heeft de specialisme ontwikkeld voor buislasersnijden van buizen, kokers en profielen. Door ons specialisme kunnen wij ons volledig focussen op kwaliteit en doorlooptijd. Echter zijn wij niet alleen een urenfabriek. Betrokkenheid, persoonlijke benadering en korte lijnen onderscheiden ons  en zo werken wij aan een langdurige relatie met zowel leverancier als klant. Door te blijven innoveren in machines, mensen en software kunnen wij de klant blijven bedienen naar hen specifieke wens. TCM is een nieuw, jong, en dynamisch bedrijf maar door haar betrouwbare partners biedt TCM de benodigde stabiliteit en ervaring.

Trends & Innovatie

Het nieuwe tijdperk industrie 4.0 vraagt om andere denk- en werkwijze. Zagen, frezen en boren is verleden tijd en daarom is vanaf de start van het bedrijf in 2017 volop geïnvesteerd in high-end equipment. Het nieuwste type 3D buislasersnijmachine, op dat moment het 3e exemplaar in de wereld, zorgde in 2017 al voor korte omsteltijden, snelle snijtijden, mogelijkheid om aan alle kanten laden en lossen (bundels en losse producten) en de mogelijkheid om volledig 3D (ook schuin) te lasersnijden. Dankzij investeringen in het machinepark kan TCM tot 40kg de meest complexe producten aan, zelfs in hoek- en U-profielen.

Internationaal

TCM werkt graag samen in de keten met klanten en leveranciers om samen het beste voor de klant te kunnen bieden. Klanten als de internationaal opererende Invaro-group focussen echt op ketinintegratie waar efficiëntie en doorlooptijden een grote rol spelen. TCM levert producten die via haar klanten over de hele wereld terecht komen, van Rusland tot Amerika. Werken bij TCM betekent dus intensief contact met wereldwijd opererende klanten in innovatieve netwerken.

Werknemer aan het woord: Zowie Smit

De drijfveer om elke dag weer wat te leren op mijn werk, al is het kennis van staal of het klantcontact, houdt mij gemotiveerd en mijn werk ook leuk! Zelf kom ik vanuit een andere sector en TCM heeft mij vanaf januari de kans gegeven me te ontwikkelen binnen het bedrijf. Vanuit orderpicken ben ik aan de slag gegaan op kantoor. Hier zit ik vooral in de werkvoorbereiding en krijg ik stukje bij beetje meer verantwoordelijkheden. Ik pak ondertussen het logistieke gedeelte steeds meer op, denk hierbij aan orders gereed melden, plannen, klantcontact, klanten laden, verpakken. Mijn advies: als je het wilt, dan kán je het ook! Zelfs zonder kennis van zaken kan je groeien, als persoon, maar ook als werknemer. Ik heb deze kans gekregen en heb deze met beide handen aangepakt. Conclusie: “Werken bij TCM is elke dag een uitdaging en er is volop kans om je te ontwikkelen”

Specialistisch bedrijf

TCM BV houdt zich bezig met het construeren met de verfijnde techniek van lasersnijden. Het onmogelijke maken we mogelijk doordat kokers, buizen en open profielen in alle denkbare vormen gesneden kunnen worden.

Wij verwerken niet alleen gangbaar en repeterend snijwerk, ook voor speciale projecten of afwijkende profielen vinden we altijd een oplossing. TCM is een nog jong bedrijf en opgericht in mei 2017.

Terug naar overzicht
Naar de website